Diamantboorbedrijf Bergambacht

DETABOOR, DAT ZIJN WIJ!

Hét diamantboorbedrijf uit Bergambacht gespecialiseerd in het boren, zagen en frezen van gaten en sleuven in beton, steen en asfalt.

DetaBoor helpt u uit de brand!

Ik ben Stuwe Sluis, 27 jaar en  eigenaar van Detaboor en DetaPersoneel. Boren, zagen en ondernemen is mijn passie.

Een aantal jaar geleden heb ik met veel plezier Detaboor opgezet, een vakkundig en professioneel diamantboorbedrijf uit Bergambacht. In 2019 is daar DetaPersoneel aan toegevoegd, van waaruit we vakkrachten verhuren aan o.a. bouwbedrijven. Ondanks het feit dat we een jong bedrijf zijn, beschikken we over veel ervaring en vakkundigheid. Wat ons onderscheid van andere bedrijven? Passie, flexibiliteit en duidelijke communicatie.

Onze mentaliteit

U kunt altijd op ons rekenen. Detaboor is gevestigd in Bergambacht maar werkt landelijk. Wij staan voor goede service, flexibiliteit en vakmanschap, we hechten daarnaast veel belang aan netjes werken en veiligheid. Ons diamantboorbedrijf kan iedere vorm van beton, asfalt en steen boren met iedere gewenste diameter en diepte, zowel nat als droog. We gaan geen uitdaging uit de weg!

DETABOOR

Een greep uit onze diensten

Met vele jaren ervaring in de bouw als diamantboorbedrijf en een breed scala aan diverse klanten en connecties zijn wij in 2019 begonnen met DetaPersoneel in Bergambacht. Wij verhuren vakkrachten in de bouw, te denken aan: Bouwopruimers, slopers, timmermannen, blokkenlijmers, DAV en DTA. Komt u handen tekort? Wij hebben de juiste vakman voor u. Al onze mensen beschikken over ervaring, VCA en eigen vervoer.

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem contact met ons op.

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem contact met ons op.