Detachering

DETAPERSONEEL

Met vele jaren ervaring in de bouw en een breed scala aan klanten en connecties is in 2019, DetaPersoneel geboren.

Als detachering helpen wij bedrijven aan de juiste vakmannen in de bouwsector.

Komt u handen te kort maar wilt u uw flexibiliteit behouden dan bieden onze mannen uitkomst. U vraagt, wij draaien! Wat voor mannen hebben wij? Wij hebben vakkrachten.

Mannen zonder een ‘van 08.00 tot 16.00 mentaliteit, geen angst voor vieze handen of hard werken maar vakkrachten die hun vak verstaan en hart voor de zaak hebben. U krijgt bij ons waarvoor u betaalt, hard werkende vakmannen voor een eerlijke prijs, afspraak = afspraak. Detapersoneel detachering uit Bergambacht heeft vakkrachten uit een breed scala aan sectoren, zo kunt u bij ons terecht voor opruimers en slopers maar ook voor blokkenlijmers en bijvoorbeeld schilders.

Vakkundigheid

DetaPersoneel uit Bergambacht is van de duidelijke communicatie en korte lijnen. Onze detachering is flexibel en staat 24/7 voor u klaar. Zoeken, vinden & verbinden, dat is wat we doen. Wij zetten alles op alles om de juiste vakman te vinden voor de klant. Daarvoor investeren wij de tijd en moeite die nodig is. Door ons grote netwerk en brede pool aan VCA gecertificeerde vakkrachten kunnen we snel schakelen en hebben we doorgaans de juiste kandidaat binnen een dag gevonden. Binnen onze detachering kennen we onze mensen, we weten wat hun krachten zijn en kunnen zo de perfecte match maken. Natuurlijk kun je van onze vakkundigheid op aan. De vakkundigheid die je gewend bent van DetaPersoneel uit Bergambacht!

AL ONS PERSONEEL BESCHIKT OVER VCA EN EIGEN VERVOER

Wij hebben de volgende vakkrachten:

Referenties

``Wij maken geregeld gebruik van de diensten van DetaPersoneel en Detaboor. Een net detacheringsbedrijf uit Bergambacht met duidelijke en open communicatie en bovendien goed personeel.``
Jaap uit Amsterdam

``Flexibel, afspraak = afspraak, snel schakelen, kortom een fijn detacheringsbedrijf om mee samen te werken!``
Thomas uit Bergambacht

Wilt u flexibel blijven, extra handen in de vakantieperiode of extra personeel ter vervanging bij ziekte? Wij bieden uitkomst!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op.