Sloopbedrijf uit Bergamacht

DETASLOOP

DetaSloop, sloopbedrijf in Bergambacht voor alle soorten sloopwerk.

Slopen, dat doe je niet zonder na te denken.

Er komen veel factoren bij kijken als, milieuwet- en regelgeving, veiligheid, specialistisch personeel en het juiste materieel. Slopen is een vak. 

Als sloopbedrijf hebben wij door de jaren heen natuurlijk al heel wat ervaring opgedaan bij voorgaande klanten. DetaSloop Bergambacht veel waarde aan goede relaties met onze opdrachtgevers, wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij leveren kwaliteit en bieden service van A tot Z. Omdat wij naast sloopwerkzaamheden ook betonboren en zagen en vakkrachten in de bouw verhuren kunnen wij de klant binnen ons sloopbedrijf een brede dienstverlening bieden.

Deskundig sloopbedrijf

Bij DetaSloop uit Bergambacht kunt u rekenen op de deskundigheid en vakbekwaamheid van de organisatie en van onze medewerkers. We beschikken over een vast team van medewerkers, hierdoor zijn we goed op elkaar ingespeeld en kunnen we snel schakelen. U belt, wij draaien. Al onze mensen binnen ons sloopbedrijf beschikken over lange ervaring in de bouw en brengen ieder project tot een geslaagd einde. Ook zijn onze medewerkers allemaal VCA gecertificeerd en werken via de richtlijnen van Bouwend Nederland. DetaSloop Bergambacht heeft meer dan genoeg ervaring op het gebied van sloopwerkzaamheden en alle, hierbij behorende disciplines. Omdat wij naast slopen ook betonboren en zagen kunnen wij u een brede dienstverlening aanbieden, de dienstverlening die u verdient bij ons sloopbedrijf.

Wij voeren elk project vakkundig, efficiënt en zorgvuldig uit!

U kunt ons bellen voor alle soorten sloopwerkzaamheden, geen klus is voor ons sloopbedrijf uit Bergambacht te groot of te klein. Ook voor al uw boorwerk staan wij voor u klaar. Wij gaan gericht aan de slag om de sloopwerkzaamheden naar wens uit te voeren, dit doen wij binnen ons sloopbedrijf op een veilige, efficiënte en snelle manier.

DETABOOR

Een greep uit onze werkzaamheden:

Thuis

Het slopen van badkamers, keukens en vloeren

Constructies

Het slopen van staal- en betonconstructies

Panden

Het leegstrippen van panden

Tegels

Het verwijderen van wand- en vloertegels

Verwijderen

Het verwijderen van openhaarden en schouwen

Zowel particulieren als bedrijven huren ons in.

We horen regelmatig ‘slopen, dat kan toch iedereen!’ Maar vaak zijn ze zich niet bewust van alle bijkomende zaken als milieu, wet- en regelgeving, veiligheid en de benodigde vergunningen.

Door onze ervaring weten wij precies hoe we te werk moeten gaan. Of het nu gaat om het strippen van een groot kantoorgebouw of het verwijderen van wandtegels uit uw keuken, sloopbedrijf DetaSloop uit Bergambacht gaat de uitdaging aan. Zowel particulieren als bedrijven huren ons in. Is de klus geklaard? Wij zorgen er uiteraard voor dat het afvalproduct dat vrijkomt bij de sloopwerkzaamheden netjes wordt afgevoerd.

Prijs kwaliteit

Wij hebben geen fancy kantoorpand of dure wagens, wij zijn liever wat goedkoper voor de opdrachtgever. Hierdoor is onze prijs kwaliteit extra gunstig! Dus bent u op zoek naar een no-nonsense sloopbedrijf? Dan bent u bij DetaSloop uit Bergambacht aan het juiste adres! Benieuwd wat u betaalt voor uw klus, vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Waarom DetaBoor bellen voor sloopwerk?

Binnen drie dagen ontvangt u van ons een offerte
Voor al het sloopwerk, groot en klein.
Wij denken met u mee en zijn transparant over de kosten
Duidelijke communicatie, korte lijnen en maar één aanspreekpunt
Milieu, veiligheid en kwaliteit. Wij slopen professioneel en vakbekwaam met het oog op veiligheid, milieu en kwaliteit
No-nonsense houding, hard werken, geen onzin, daar houden wij van.

Kortom, zoekt u een ervaren sloper voor uw sloopwerkzaamheden?

Sloopbedrijf DetaSloop is gevestigd in Bergambacht en verricht een ruime diversiteit aan sloopwerken, boor- en zaagwerken. Voor iedere klant die bij ons aanklopt is het mogelijk om een offerte op te vragen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij als sloopbedrijf bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, via onze diverse contactmogelijkheden.

Met vele jaren ervaring in de bouw en een breed scala aan klanten en connecties zijn wij in 2019 begonnen met DetaPersoneel in Bergambacht. Wij verhuren vakkrachten in de bouw, te denken aan: Bouwopruimers, slopers, timmermannen, blokkenlijmers, DAV en DTA. Komt u handen te kort? Wij hebben de juiste vakman voor u. Al onze mensen beschikken over ervaring, VCA en eigen vervoer.

Informatie ontvangen over onze sloopwerkzaamheden?

Neem contact met ons op.

KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem contact met ons op.